Hundsängar i 100% kvalitet

Se våra hundsängar

Stilrena drömprodukter

Se våra hundsängar

Svensk design – Italienskt hantverk

Se koppel & halsband

Hundprodukter med omtanke om miljön och vår bästa vän

Köp naturliga hundleksaker kampanj alla hjärtans dag

Bara idag! 20 % rabatt på Castello och Mansion

20% på Castello & Mansion

Bara idag 20 % på Mansion och Castello

Ange följande kod: design20

Skriv koden i kassan för att ta del av erbjudandet

Nyhet

Nu finns vår populära hundmatskål med krispig, vit glasyr på insidan. En fräsch och snygg matchning till den “råa” leran. Hundmatskål Höganäs har också lanserats i en storlek för de allra minsta hundarna.

Se mer här

 

Hundsängar

Matskålar

Naturliga hundleksaker

Svenskt hundgodis

Nya produkter

Hundsängar

Har du också märkt att hunden gärna sover i sängen eller soffan? Vi har. Därför bestämde vi oss för att ta fram hundsängar som har samma älskvärda DNA som hemmets övriga inredning. Både vad gäller design och komfort.

Power nap hundsäng

Sleepover – hundsäng

Bee my bed- Hundsäng

Castello hundsäng

Inga mellanhänder – bättre priser

Hundbäddar_Direkt-fran_fabrik

1. Våra produkter tillverkas för hand i nära samarbete med våra fabriker, belägna främst i Italien. Vi använder enbart högkvalitativa material med omtanke om miljö, djur och människor.

2. Vi skickar våra produkter direkt hem till dig, utan återförsäljare eller andra mellanhänder.

3. Hos oss får du designade, högkvalitativa produkter till ett pris som inte kan matchas i butik.

Ett urval av våra produkter

Ny färg

Förtroendemärke

Nyheter & Erbjudande

Psst.. Nya prenumeranter får 10% vid nästa köp.

Hundsängar och andra hundtillbehör I svensk, stilsäker design

Hos Shiro&Malou hittar du snyggt designade och funktionella hundprodukter, allt från hundsängar och hundbäddar till matskålar, leksaker, koppel & halsband, filtar och hundgodis av enbart svenskt kött.

Våra produkter är designade och producerade med omsorg för dig, din och hund och ert hem. Vi har alltid miljön i åtanke, Shiro&Malous produkter är tillverkade av noga utvalda material – svensk stilsäker design i 100% kvalitet.

Vi vill erbjuda snygg design till en rimlig peng. Genom att vi kapat alla mellanhänder kan vi direkt från fabriken erbjuda prisvärd design. Vi har många olika modeller av hundkorgar – med och utan kant och i flera, snygga färger. Du hittar allt från gråa hundsängar till rosa hundbäddar, och hundprodukter i andra populära färger.

Våra produkter följer de senaste trenderna, både inom inredning och mode. Inspirationen hämtas världen över för att göra din hund lycklig och ditt hem komplett. Till exempel är våra leksaker gjorda av spillbitar av naturliga material som läder, mocka och jute. Hundkoppel och hundhalsband tillverkas i läder – lika snygga som sköna och hållbara.

En hund sover omkring 16 timmar om dagen, det blir omkring 2/3 av sitt liv. Just en snygg och skön säng är ett viktigt tillbehör. Alla våra hundsängar har avtagbart fodral och är tvättbara i maskin. Du kan också köpa separat fodral till din säng, så att du enkelt kan matcha efter säsong, hemmet övriga textilier eller humör. Många av våra kunder säger att de testat hundsäng efter hundkorg och hunden har ändå alltid valt soffan eller sängen – tills de testade en säng från Shiro&Malou.Hundarna älskar våra sängar, och det är vi mycket stolta över.

Shiro&Malou är varumärket för alla hundar och medvetna mattar och hussar. Vi har alla hundtillbehör du kan behöva i snygg, hållbar design med högsta kvalitet.